top of page

Acerca de

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

 

Lastnik spletnega mesta Marenberški mladinski lokalni svet se zavezuje, da osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali preko te spletne strani ali na kakšen drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam, razen za zakoniti namen dokazovanja izpolnjevanja pogojev uradnim institucijam za nam dokazovanja izpolnjevanja pogojev glede financiranja projekta iz javnih sredstev.

 

Vsi vaši posredovani podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za našo interno evidenco ter za namen izvajanja aktivnosti na projektu, ki jih bo izvajala psihoterapevtka as. Martina Vajs, mag. pth. (Psihoterapija in svetovanje, Martina Vajs, s.p.; http://www.psihoterapija-freia.si/predstavitev/) in za namen dokazovanja izpolnjevanja pogojev uradnim institucijam (Občini Radlje ob Dravi) za namene dokazovanja izpolnjevanja pogojev glede financiranja projekta iz javnih sredstev.

 

Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

 

Namen uporabe vaših podatkov:

  • za pošiljanje elektronskih in drugih sporočil v zvezi z izvajanjem projekta brezplačne psihosocialne in psihoterapevtske pomoči mladim v občini Radlje ob Dravi;

  • za namene drugega kontaktiranja (npr. telefonsko) v zvezi z izvajanjem projekta brezplačne psihosocialne in psihoterapevtske pomoči mladim v občini Radlje ob Dravi;

  • za hrambo v bazi podatkov za nedoločen čas oziroma do preklica.

 

Podatki, katere hranimo o vas:

  • Ime in priimek, starost, e-poštni naslov, telefonska številka (neobvezno), IP naslov, občina stalnega prebivanja (če je kraj stalnega prebivanja v občini Radlje ob Dravi).

 

Navedene podatke varno in skrbno hranimo za namene občasnega obveščanja. Za svoje podatke lahko kadarkoli zahtevate njihov izbris. Kadarkoli in brez navedbe razloga lahko tudi prekličete svoje soglasje o obveščanju, tako da svojo zahtevo pošljete na naš e-naslov: mmlsradlje@gmail.com.

 

Spletni piškotki

 

Spletna stran hrani majhne delce informacij (ti. spletne piškotke) na vaši napravi, ki se uporabljajo za dodatno funkcionalnost in zbiranje statističnih podatkov. Piškotki ne hranijo vaših osebnih podatkov, lahko pa vam ti olajšajo nadaljnje obiske strani.

Na spletni strani (na dnu strani) lahko vidite seznam in vrsto aktivnih spletnih piškotkov ter izberete, ali boste "spletne piškotke" sprejeli v celoti, delno ali jih zavrnili. Kadarkoli lahko svojo odločitev o piškotkih tudi spremenite.

Če "spletnih piškotkov" ne sprejmete, lahko da nekatere spletne strani ne bodo pravilno prikazane ali pa vam ne bo omogočen dostop do nekaterih informacij ali celo popolne funkcionalnosti spletne strani.

Ob obisku spletne strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere dostopate) shranijo na strežnik. Ti pridobljeni podatki so popolnoma anonimni in se uporabljajo zgolj za potrebe splošne statistične obdelave.

 

Izključitev odgovornosti

 

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti, a žal kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh navedenih informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

Avtorske pravice

Vsa besedila, fotografije in drugi dokumenti, ki so sestavni del te spletne strani, so avtorsko zaščiteni ter jih ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati brez pisnega dovoljenja Marenberškega mladinskega lokalnega sveta.

 

Naziv, naslov in kontakt imetnika spletne strani ter obdelovalca osebnih podatkov:

 

Marenberški mladinski lokalni svet

Mariborska cesta 4

2360 Radlje ob Dravi

E-pošta: mmlsradlje@gmail.com

Tel. 040 845 934

bottom of page